Ale!

KURU 35 FLEX (JR)

135,00 

Hockey Seven KURU on PRO maila kevyellä ja täysin uudistetulla varrella. Erittäin kevyt ja pienen inertian omaava huippu maila. Kehitetty Suomessa eurooppalaisille pelaajille.

Tuotteen tiedot

Hockey Seven KURU on täysin uusi maila junioreille. KURU on toinen uusien mailojen sarjasta hokiseiskalla. Maila on rakennettu aivan uusiksi. Rakenne mahdollistaa entistä kevyemmän mutta samalla lujemman rakenteen. Uuden rakenteen avulla jousto ominaisuuksia saadaan hallittua entistä paremmin. Pelatessa maila on tarkempi ja nopeampi.

Lapa on myös tehty uusiksi ja mailan hitausmomentti on pienempi kuin aikaisemmissa mailoissa. Mailaa pystyy siirtämään entistä nopeammin samalla voimalla ja siten harhautukset ovat nopeampia. Mailan painopiste on optimoitu ja  hiilikuiduiksi on valittu markkinoiden parhaat kuidut Toraycalta.

KURU – kevyempi ja lujempi korkeimman tason PRO-maila junioreille. Midkick point eli  hieman korkeammalla oleva joustopiste mahdollistaa tehokkaammat laukaukset kun voimaa voi käyttää enemmän. Kuten aina riippuu pelaajan ominaisuuksita onko low vai mid tyyppinen joustoiste paras omalle pelityylille. Kevennetty lapaosa pienentää mailan inertiaa ja mahdollistaa entistäkin nopeammat harhautukset sekä paremman kiekkotuntuman. Hockey Seven mailat on kehitetty Suomessa eurooppalaisille pelaajille.

KURU ominaisuudet:

– 18K-ULM-2 hiilikuitu

– Varressa erittäin pitävä ja hyvän tuntuman antava GRIP-lakkaus

– Junior varrella

– Uusi laparakenne, pienempi inertia, parempi kiekkotuntuma

– Täysin uusi varsi rakenne

– Paino ainoastaan 310gr

– Mailan pituus 35-45 flex 145cm,

Tuotearvostelut

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KURU 35 FLEX (JR)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *