Vaihdot ja palautukset

VAIHDOT
Joskus käy niin että vahingossa tulee tilattua väärän jäykkyinen tai mallinen maila. Kun maila on käyttämätön niin vaihdetaan tuote sopivaan. Ole yhteydessä meihin ja katsotaan miten asia on helpoin hoitaa kuntoon.

ONKO NÄILLÄ TAKUU?
Kyllä on. Valitettavasti jääkiekkomailoille emme voi myöntää kuukausien takuuta johtuen rajusta käytöstä. Mailalla on valmistusvirhe ja materiaali takuu. Mikäli maila rikkoontuu, pyydämme toimittamaan takaisin rikkoutuneet palaset tutkimusta ja tuotekehitystä varten. Ilman palautettua mailaa takuuta ei käsitellä, ellei asiasta ole erikseen sovittu. Takuu asioissa aina yhteydessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen:

support@hockeyseven.fi

PALAUTUS / REKLAMAATIO-OHJE:

Henkilötiedot: nimi, sähköposti, osoite, puhelinnumero (Täydellisenä että pystymme tarvittaessa toimittamaan uuden tilalle)
Kopio ostokuitista
Mailan sarjanumero / valmistenumero varresta
Reklamaation tai korvausvaatimuksen syy
Tieto/arvio kuinka paljon mailaa on käytetty, tilanne missä maila vaurioitui
Liitä valokuva / kuvia rikkoutuneesta mailasta
Takuukäsittely tapahtuu kun maila on saapunut tutkittavaksi (ellei erikseen ole muuta sovittu)

PALAUTUS OSOITE:
RetDen Oy
Alakorkalontie 60
96300 Rovaniemi

Kaikki lähetyskulut ovat kuluttajan vastuulla. RetDen Oy ei lunasta jälkivaatimuksella toimitettuja mailoja.
Täytäthän reklamaatioon täydelliset tiedot ja palautat vioittuneen mailan nopeasti niin pystymme myös käsittelemään sen nopeasti. Mikäli vaurio johtuu materiaali- tai valmistusvirheestä, lähetämme takuuseen uuden samanlaisen mailan mahdollisimman pikaisesti. Väärinkäytölle altistuneita mailoja emme valitettavasti voi korvata. Maila korvataan vain yhden kerran, kertaalleen korvattu maila ei ole enään takuuarvoinen.

Takuun kattavuuden määrittelee RetDen Oy. Takuu ei korvaa esimerkiksi seuraavissa tapauksissa.

Mailaan on kohdistettu korkea lämpötila tai avotulta
Lapaa on yritetty muotoilla uudelleen
Maila on ostettu käytettynä tai kakkoslaatuisena
Maila on ostettu kolmannen osapuolen huutokauppasivustolta tai muualta kuin H7VEN verkkokaupasta tai heidän jälleenmyyjältä
Mailassa näkyy luistimen viilto rikkoutumiskohdassa
Mailassa näkyy selkeästi kuitujen hajoaminen normaalin käytön ulkopuolisesta toiminnasta johtuen, lyöty johonkin kovaan, maali tolppaan, laitaan tai vastaavaan
Jääkiekkomaila joutuu sen käyttötarkoituksesta johtuen tyypillisesti normaalissa käytössään voimakkaiden iskujen kohteeksi. Täysin virheetön maila saattaa siten rikkoutua hyvin vähäisenkin käytön jälkeen, mikäli siihen on kohdistunut jokin ulkopuolisen tekijän aiheuttama vaurio. Tällaisia vaurioita voi aiheuttaa mm. luistimen viilto, kiekon blokkaus varrella tai kaatumisesta johtuva ylikuormitus. Vaikkakin niitä tapahtuu peleissä silloin tällöin, niin sellaisia vaurioita vastaan mailaa ei ole suunniteltu. Mikäli näiden vaikutus pyritään estämään, menetetään muut hiilikuidulla saavutetut edut jouston ja painon suhteen.

Hiilikuitukudos muodostuu suuresta määrästä hiilikuitusäikeitä. Yhden säikeen paksuus on noin kymmenesosa ihmisen hiuksen paksuudesta. Hiilikuitumailojen rikkoontumisen syynä useimmiten on ulkopuolinen vaurio, joka särkee suuren määrän hiilikuitusäikeitä ja se heikentää koko rakenteen. Täyshiilikuitumailojen heikkous on myös lujuuden heikkeneminen kylmässä eli niiden elinikä lyhenee merkittävästi kun mennään -20C asteeseen tai siitä kylmempään. Pidä hyvää huolta mailastasi aivan samoin kuin pidät huolta muistakin varusteista ja tavaroista.