Mailanvalinta -lapamallit

Mailanvalinta ei ole varsinkaan nuorille pelaajille aina kovin yksinkertaista. Jos on aikaisempi maila niin silloin jäykkyydestä saa jonkinlaisen kuvan kun tarkistaa siitä mikä se on ollut. Mikäli ei ole tietoa voi karkeana sääntönä käyttää paino kg = flex. Eli mikäli pelaaja painaa 65kg on sopiva flexi 65. Tämä on karkea ohje jolla pääsee suurinpiirtein alueelle mutta toki riippuu paljon pelaajan osaamisesta. Mikäli pelaaja harrastaa lyöntilaukauksia eli laukoo tai kansankielellä ”lämäilee” mielellään kannattaa valita hieman jäykempi ennenkuin löysä flex. Jos pelaa pääosin esim hyökkääjänä ja rannelaukaukset on vahvuutena niin silloin hieman löysempi flex antaa niihin tehoa. Lisäksi paljon riippuu onko kyseessä pitkä vai lyhyt pelaaja sekä ennenkaikkea tekniikka ja pelityyli ratkaisee lopullisen valinnan. Aina kannattaa kysyä jos epäilytttää mikä on sopiva vaihtoehto.

LAPAMALLIT
Lapamalleja on maailma täynnä ja osasta on tullut melkoisen suosittuja. Hockey Seven mailoihin on saatavilla kahta eri lapaversiota varastomalleina.

B9.2, yksi perinteisimmistä lapamalleista. Lapaa ei ole kovin paljon taivutettu ja samoin lavan pinta on aika suora.
B2.8, toinen suosituimmista lavoista, enemmän kaarevuutta sekä lavan pinta pysty suorassa käännetty enemmän. Varsinkin nuorempien pelaajien suuressa suosiossa.

Tehdastilauksena on myös muita lapa vaihtoehtoja (SR vartisiin mailoihin). Tehdastilaus mailoja pitää tilata vähintään kaksi kappaletta kerralla (hinta verkkokaupan hinta +10%). Toimitusaika n. 4-8 viikkoa). Ole aina yhteydessä sähköpostilla tai puhelimella mikäli haluat tehdastilaus malleja. Kaikkia lapoja saa sekä vasen että oikean kätisenä versiona.

H7-lavat_9-2020

LAPAMALLIEN VASTAAVUUDET:

Hockey Seven Bauer Ccm Warrior Easton Sher-Wood
B9.2 P92 P29 W03 E3 PP92
B2.8 P28 P28 W28 E28 PP28