Ale!

KURU 25 FLEX (JR)

108,00 

Hockey Seven KURU on PRO maila kevyellä ja täysin uudistetulla varrella. Erittäin kevyt ja pienen inertian omaava huippu maila. Kehitetty Suomessa eurooppalaisille pelaajille.

Tuotteen tiedot

Nyt aito Hockey Seven saatavilla nuorimmillekin pelaajille. Hockey Seven KURU on toinen täysin uusi maila hokiseiskalla.

KURU ei ole pelkästään uusi grafiikka. Maila on rakennettu aivan uuden tyyppiselle varren rakenteelle. Rakenne mahdollistaa entistä kevyemmän mutta samalla lujemman rakenteen. Pelatessa maila on tarkempi ja nopeampi.

Lapa on myös tehty uusiksi ja mailan hitausmomentti on pienempi kuin aikaisemmissa mailoissa. Mailaa pystyy siirtämään entistä nopeammin samalla voimalla ja siten harhautukset ovat nopeampia. Mailan painopiste on optimoitu ja  hiilikuiduiksi on valittu markkinoiden parhaat kuidut Toraycalta.

KURU – kevyempi ja lujempi korkeimman tason PRO-maila. Midkick point eli  hieman ylempänä oleva joustopiste pelaajille jotka tykkäävät laukoa. Kevennetty lapaosa pienentää mailan inertiaa ja mahdollistaa entistäkin nopeammat harhautukset sekä paremman kiekkotuntuman. Hockey Seven mailat on kehitetty Suomessa eurooppalaisille pelaajille.

KURU ominaisuudet:

– 18K- hiilikuitu 50%

– Varressa erittäin pitävä ja hyvän tuntuman antava GRIP-lakkaus

– Junior varrella

– Uusi laparakenne, pienempi inertia, parempi kiekkotuntuma

– Täysin uusi varsi rakenne

– Paino ainoastaan 295gr

– Mailan pituus 25 flex 135cm,

Tuotearvostelut

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KURU 25 FLEX (JR)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *