Ale!

KARU 45 FLEX (JR)

135,00 

Hockey Seven KARU on PRO maila kevyellä ja täysin uudistetulla varrella. Erittäin kevyt ja pienen inertian omaava huippu maila. Kehitetty Suomessa eurooppalaisille pelaajille.

Tuotteen tiedot

Hockey Seven KARU on täysin uusi maila joka avaa uusien mailojen sarjan hokiseiskalla. KARU ei ole pelkästään uusi grafiikka. Maila on rakennettu aivan uuden tyyppiselle varren rakenteelle. Rakenne mahdollistaa entistä kevyemmän mutta samalla lujemman rakenteen. Pelatessa maila on tarkempi ja nopeampi.

Lapa on myös tehty uusiksi ja mailan hitausmomentti on pienempi kuin aikaisemmissa mailoissa. Mailaa pystyy siirtämään entistä nopeammin samalla voimalla ja siten harhautukset ovat nopeampia. Mailan painopiste on optimoitu ja  hiilikuiduiksi on valittu markkinoiden parhaat kuidut Toraycalta.

KARU – kevyempi ja lujempi korkeimman tason PRO-maila. Lowkick point eli  matala joustopiste mahdollistaa nopeat sekä sähäkät snapshotit ja rannelaukaukset. Kevennetty lapaosa pienentää mailan inertiaa ja mahdollistaa entistäkin nopeammat harhautukset sekä paremman kiekkotuntuman. Hockey Seven mailat on kehitetty Suomessa eurooppalaisille pelaajille.

KARU ominaisuudet:

– 18K-ULM-2 hiilikuitu

– Varressa erittäin pitävä ja hyvän tuntuman antava GRIP-lakkaus

– Junior varrella

– Uusi laparakenne, pienempi inertia, parempi kiekkotuntuma

– Täysin uusi varsi rakenne

– Paino ainoastaan 310gr

– Mailan pituus 35-45 flex 145cm,

Tuotearvostelut

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KARU 45 FLEX (JR)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *