Sopimusuutisia – Iiro Vehmanen

10/06/2021

H7VEN on aloittanut yhteistyön jääkiekkoilija Iiro Vehmasen kanssa. Iiro pelaa jatkossa H7VEN mailoilla sekä osallistuu mailojen tuotekehitykseen. Iiro omaa monipuolisen kiekkotaustan niin kotimaan kuin monien ulkomaan sarjojen kautta

  • Pienenä poikana minulla oli hyvin samanlainen unelma, kuin monilla muilla Suomalaisilla pojilla. Halusin olla jääkiekkoilija. Pelasin U-16 junioreissa Ässien kakkosjoukkueessa B-junioreiden 4 divisioonaa. Niin hullulta kuin se kuulostaakin, tuolla kaudella tein päätöksen, että maksoi mitä maksoi, minusta myös tulee jääkiekkoilija. Ja minusta tuli. Ei tullut NHL, KHL tai edes Liigapelaajaa, mutta vieläkin kesken oleva urani on jotain sellaista, mistä olen erityisen ylpeä.Vuonna 2014 lähdin ensimmäisen kerran pelaamaan Suomen rajojen ulkopuolelle. Tuon jälkeen olen pelannut Ranskassa, Saksassa, Unkarissa, Puolassa sekä Italiassa. Ulkomailla pelatessa olen aina pyrkinyt tuomaan kaikin mahdollisin keinoin Suomalaisuutta esille. Tästäkin syystä olen erityisen iloinen saadessani ilmoittaa aloittavani yhteistyön Suomalaisen ja Rovaniemeläisen mailavalmistaja H7VEN:n kanssa! Olen aina tykännyt touhuta mailojen kanssa, joten olen erittäin innoissani ja ylpeä päästessäni mukaan H7VEN perheeseen! Olen jo päässyt testaamaan H7VEN mailoja, ja voin vilpittömästi todeta, että mailoissa on jotain sellaista, mikä tulee mullistamaan kiekkomailat lähitulevaisuudessa.

    Haastavan ajan keskellä haluan toivottaa kaikille mitä parhainta kiekkokautta 2020-2021!

    Best regards: Iiro Vehmanen

Iiro on erittäin sopiva vahvistus testaus ja kehitystiimiin ja muutenkin omaa samanlaiset arvot hokiseiskan kanssa. Olemme erittäin tyytyväisiä että voimme tehdä yhteistyötä Iiron kanssa.

Tervetuloa H7VEN perheeseen !

H7VEN-tiimi