H7VEN SHAPE-siirtää jääkiekkomailat uudelle tasolle

10/06/2021

H7VEN voi vihdoin ylpeänä julkaista jääkiekkomailojen uuden suunnan näyttäjän.  H7VEN on kehittänyt aivan uuden varsiprofiilin joka parantaa tuntumaa ja helpottaa pelaamista. Jääkiekkomailat on perinteisesti valmistettu joko hieman pienemmällä tai isommalla pyöristyksellä mutta profiili on kuitenkin aina säilynyt liki samanlaisena.

H7VEN alkoi miettimään miksi kaikki mailat ovat perinteisiä. Tutkimme erilaisia varsi profiileja ja teimme koeversioita usean kauden ajan. Teimme lukuisia lujuusanalyysejä, labratestejä sekä käyttäjätestejä eri pelaajien kanssa. Keräsimme palautetta pelaajilta mikä aiheuttaa ongelmia tai on hyvää nykyisissä mailoissa. Tuotekehityksen tuloksena syntyi uusi mullistava SHAPE.

Tuotekehitystiimin palautetta:

-Uuden Shapen tuntuma on aivan ylivoimainen. Ensimmäisen kerran kun pääsimme kokeilemaan mailaa jäällä paluuta perinteiseen varteen ei ollut. Varsi tuntuu kädessä juuri sellaiselta kun sen olisi pitänyt aina olla. Laukoessa kulma ei paina käteen mutta profiili antaa kuitenkin todella tukevan ja mukavan otteen mailaan.

Shape varsi on muuttuva profiilinen hieman D – mallinen. Alaosa varresta on optimoitu lujuuden ehdoilla. Alakäden kohdalla varsi profiili on puolestaan hierottu parhaan käsiteltävyyden ja mukavuuden saavuttamiseksi. Yläkäden alueella varsi antaa erittäin hyvän tuntuman ja helpon mailan käsiteltävyyden.

H7VEN Shape mailat saatavilla jäykkyyksillä 55-105 flex.