Meiän joukkue

Aatu Hankilanoja

Aatu Hankilanoja, Hockey Seven meiän tiimiläinen. Joensuusta kotoisin oleva Jokipoikien U16 joukkueen kapteeni.

Robin Erkinjuntti

ROBIN ERKINJUNTTI #77 Olen kotoisin Oulusta ja tällä hetkellä opiskelen Ounasvaaran urheilulukiossa. Muutin Rovaniemelle keväällä ja siirryin samalla Roki U20 joukkueeseen. Viime vuodet olen pelannut Oulun Kärpissä. Jääkiekon aloitin jo 4-vuotiaana ja matkalle on...

ARTTU KORSUMÄKI #28

Pelaajapolkuni alkoi E junnu ikäisenä. Aluksi pelasin Rovaniemellä jääkiekkoa Panttereissa ja kesäisin jalkapalloa. Sitten siirryin pelaamaan Rokiin ja sillä polulla olen vieläkin. Jalkapallo jäi kuudentoista ikäisenä kun jääkiekko alkoi viemään kaiken ajan. Rovaniemellä on ollut hyvä kasvaa jääkiekon parissa. Harjoitus olosuhteet, Akatemia toiminta ja Santasport yhteistyö ovat olleet hyvänä tukena kasvussa pelaajana. Tällä hetkellä pelaan Roki U20 joukkueessa SM sarjaa. Iso kiitos valmennukselle että saan paljon peliaikaa niin tasaviisikoin kuin erikoistilanteissa. Tavoitteeni on kuitenkin vielä korkeammalla. Teen päivittäin töitä sen eteen että kehityn pelaajana ja seuraava lähitulevaisuuden etappi on päästä pelaamaan miesten Mestistä. Tavoitteeni jääkiekossa on pelata ammatikseni.

Pelkän kiekon varaan ei voi jäädä ja siksi opiskelen samalla. Ennen armeijaa valmistuin merkonomiksi Rovaniemen Redusta. Nyt  armeijan jälkeen aloitin opiskelut ammattikorkeakoulussa Liiketalouden puolella (Tradenomi). Nykyisin opiskelut ja urheilun pystyy sovittamaan hienosti yhteen. Iso kiitos kuuluu myös yhteistyökumppaneille jotka mahdollistavat keskittymisen intohimooni jääkiekkoon.

Arttu on ollut Hockey Sevenin matkassa jo vuodesta 2016 alkaen.