Season-paketti

Oletko mailojen suurkuluttaja? Ärsyttääkö kalliit mailat?

H7 tarjoaa ratkaisun ongelmaasi. Teimme aivan uudenlaisen tavan ostaa jääkiekkomailoja. Jos sinulla kuluu kaudessa enemmän kuin kaksi mailaa, on uusi H7 Season oikea valinta. Yhdellä isojen valmistajien mailan hinnalla pystyt ostamaan H7 Season-paketin. Sen jälkeen maila kulusi romahtavat aivan sikamaisen halvaksi. Ja H7 Season on myös joustava, mikäli haluat välillä kokeilla eri mallia, jäykkyyttä tai lapa vaihtoehtoa, paketti mahdollistaa senkin.

Mitä se H7 Season tarkoittaa käytännössä?

H7 Season on pakettitarjous erikoisehdoin koko kaudeksi. Tilatessasi H7 Season –tuotteen, sinulle perustetaan asiakastili. Asiakastiliin liitetään ostamasi Season tuotepaketti, JR tai SR. SR paketilla voit ostaa kaikkia varastossa olevia mailoja (JRj a SR-jäykkyyksiä) edullisella SEASON hinnalla ja JR paketilla kaikkia JR mailoja. Voit ostaa pakettiin kuuluvia edullisia mailoja niin monta kuin haluat kauden aikana. Alennus on voimassa kuluvan jääkiekkokauden loppuun asti (tulevana kautena maaliskuun 2022-2023 loppuun). Paketti sisältää myös kauden aikana mahdollisesti tulevat uutuus mailat.
Esimerkki:

Ostat H7 Season SR-paketin hintaan 330€. Pakettiin kuuluu yksi valitsemasi täyshiilikuituinen huippumaila esimerkiksi 75 Flex Karu. Sinulle luodaan käyttäjätunnus verkkokauppaan. Käyttäjätunnukseen lisätään Season paketti alennus. Tämän jälkeen aina tilatessasi mailoja kirjaudut ensin tilille ja sen jälkeen pystyt tilaamaan mailoja paketin oikeuttamilla hinnoilla. Sinulla on oikeus ostaa kaikkia verkkokaupassa myynnissä olevia mailoja edullisella H7 Season paketin hinnalla. Seuraavat mailat maksavat lisämaila hinnaston mukaisesti. Paketti ei ole sidottu yhteen mailamalliin tai jäykkyyteen. Voit esimerkiksi tilata 75 flexin mailan ja seuraavaksi 95 flexin vaikka Isälle. Ja sen jälkeen tarvitessasi taas 85 flexin tai jonkin muun mallin.

Huomioitava rajoite:

Jotta homma ei karkaisi käsistä ja yhdellä paketilla ei tilata koko joukkueen mailoja erikoishintaan, joudumme rajoittamaan hieman takuuta. Tilatessasi uuden mailan raukeaa vanhan takuu ja uusimmalla mailalla on aina tietysti voimassa normaali takuu. Eli jos tilaat itsellesi mailan ja samalla kerralla myös toisen mailan, takuu on voimassa vain toisella näistä mailoista. Mutta muuten ei ole mitään estettä tilata vaikka joka päivä 5 kappaletta mailoja tai kahden kuukauden välein yhden mailan.

Season-paketti (SR)

HINNASTO:
Tällä hetkellä myytävä Season paketti on voimassa jääkiekko kauden 2022-2023 (2023 maaliskuun loppuun asti)

H7-Season SR 330€
– Pakettiin kuuluu yksi SR maila
– Sisältää kaikki jäykkyydet 25-105 Flex
– Sisältää mahdollisesti kauden aikana tulevat uutuudet

Lisämailat:
25 Flex 80€
35-45 Flex 95€
50 Flex 105€
55 Flex 110€
65 Flex 115€
75-85 Flex 125€
95-105 Flex 135€

Season-paketti (JR)

HINNASTO:
Tällä hetkellä myytävä Season paketti on voimassa jääkiekko kauden 2022-2023 (2023 maaliskuun loppuun asti)

H7-Season JR 250€
– Pakettiin kuuluu yksi JR maila
– Sisältää kaikki JR-jäykkyydet, 20-45 Flex
– Sisältää mahdollisesti kauden aikana tulevat JR uutuudet

Lisämailat:
25 Flex 80€
35-45 Flex 95€